Maria you got to see her

måste bara slänga in ett snabbt inlägg nu på kvällen/natten, jag har nämligen namnsdag idag! nu tänker ni att jag heter ju johanna? och ja, det gör jag men jag heter även Maria i mellannamn ;) haha, GRATTIS till mig!
I'm so fuckin' wild

sportlov

okej, det har inte blivit speciellt mycket bloggning på sista tiden, men det är så svårt att blogga när man knappt har besökare och inga kommentarer, men jag ska försöka så gott det går och jag hoppas ni tipsar era vänner om denna blogg :)
 
jag har iaf sportlov denna vecka, det är snart slut och jag har knappt gjort något...men idag träffade jag en kompis i nån timme...
SNÄLLA, kommentera vad ni vill att jag ska skriva om, i vår hoppas jag på att kunna bomba er med en massa fina biler! :D
 
 
 
 

stor maybelline new york diss!

när ni läser rubriken blir ni kanske chockade, jag också, för vanligtvis så älskar jag maybelline!
jag kanske ska börja med att berätta att detta handlar om deras fit me produkter.
jag köpte deras fit me foundation i nr. 110 för jättelänge sen, färgen är helt perfekt och jag har väldigt svårt att hitta tillräckligt ljusa foundations, men iaf, när jag hade på den i hela ansiktet så blev det helt torrt och pulvrigt (jag har normal/blandhy plus att jag hade både dagkräm och primer innan) så för mig gick den knappt att använda, förutom hur den såg ut på så var den jättebra så jag bestämde mig för att beställa en concealer i nr. 10 så att det skulle bli en lika fin och ljus färg.
men, jag blev sjukt besviken när jag fick hem den, den var så mörk så att den inte gick att använda, jag gav fit me produkterna en andra chans och det ångrar jag att jag hade gjort...för de där 250 kronorna skulle jag kunna köpa en jättefin tröja eller liknande.
 
 
så var försiktiga med smink ni köper! det är bäst att testa lite i affären!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

okej, nu har jag fixat en ny blogg, den är väldigt rörig oc jag ska fixa en ny design men anledningen till att jag har startat en ny är att jag fick virus på min förra. väldigt synd för jag gillade verkligen den bloggen...menmen! det kan vara skönt med en ny start ibland :)
denna bilden är några månader gammal, då hade jag rött och snyggt hår men efter ett tag så blev det mer orange/brunt och jag hade inte råd att färga om det hos frisören så jag köpte börkbrun färg på ica, nu har jag brunt hår men jag måste erkänna att jag saknar mitt röda hår...come back! :'(
RSS 2.0